Skip to content

Tilia - 1.2

Moerstraat 3 1.2, 9230 Wetteren
Appartement
3 slaapkamers
2 badkamers
Bouwjaar 2023
142m² woonopp.
Stap binnen in Residentie 'Tilia', een boeiend nieuwbouwproject dat ultiem comfort en duurzaamheid combineert in het bruisende centrum van Wetteren. Met slechts 7 exclusieve appartementen en 9 parkeerplaatsen biedt 'Tilia' een intieme woonsfeer met een moderne twist.

Stap binnen in deze woning via een ruime inkomhal die uitnodigt tot verkenning. Grote ramen zorgen voor een overvloed aan daglicht in de open keuken, eetplaats en leefruimte, waardoor een heldere en uitnodigende sfeer ontstaat. Deze ruime leefruimte biedt directe toegang tot niet één, maar twee royale terrassen, perfect voor binnen-buiten leven.

De volledig uitgeruste keuken omvat een kookplaat, afwasmachine, oven, koelkast, spoeltafel en dampkap, en vormt het hart van het huis met functionaliteit en stijl.

Dit appartement biedt niet minder dan drie comfortabele slaapkamers, elk met toegang tot het terras, waardoor een vleugje buitenleven naar elke slaapkamer wordt gebracht. De twee badkamers, voorzien van een douche, lavabomeubel met spiegel en subtiele indirecte verlichting, dragen bij aan het comfort.

Praktisch gemak wordt geboden door een apart hangtoilet en handwasbakje, een berging met wasmachine- en droogkastaansluiting, en een aparte technische ruimte.

De vloeren zijn zorgvuldig gekozen: vloertegels sieren de inkom, gang, wc, badkamer, berging, living en keuken, terwijl de badkamer luxueus is afgewerkt met faïencetegels tot aan het plafond. In de slaapkamers zorgt laminaat voor een warme en gezellige sfeer.

Dit appartement biedt niet alleen ruimte, maar ook twee zeer ruime terrassen (22,09 en 24,28 m²), ideaal om te genieten van buitenruimte en het uitzicht.

Het is belangrijk op te merken dat de indeling nog aanpasbaar is in deze fase. Wil je de keuken op een andere plek met een andere indeling? Dit is nog mogelijk om te voorzien.

Financiele suggestie van onze professionals

Huurprijs per maand € 1055
Eigen inbreng (20% afgerond van het totaal) € 98.000

Locatie

Woningtype Appartement
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Bouwjaar 2023
Woonopp. 142m²

Overstromingsgebied Niet medegedeeld
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Nee
Rechterlijke beslissing Niet meegedeeld
Voorkooprecht Nee

Contacteer Altro Projects

Meer informatie?

Wenst u meer informatie? Aarzel dan niet langer en neem contact op met onze ervaren vastgoedprofessionals. Met hun uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt zijn ze de ideale partner om u te begeleiden tijdens uw zoektocht.